03.10.2013 – lincolnshire – 11 km

Vandaag weer een rondje hier in de buurt. Ik had een aardig rondje uitgezet door de velden zodat ik ook een nieuw stukje van de Viking way kon doen. Vol goede moed dus op pad richting Low Toynton.

klik voor groot

Het enige vervelende is dat ik al snel in een soort knollenveld aan het lopen was. dat liep toch niet echt gemakkelijk.

Ik zou zeker regen onderweg krijgen, maar met alle prachtige dagen van de afgelopen 2 weken mogen we zeker niet mopperen. Bovendien was de temperatuur prima.

Ik voel nog steeds niets, mijn lichaam heeft de 42 km dus prima doorstaan, maar dat is ook geen wonder als je zo langzaam loopt denk ik. Maar goed, het blijft toch een afstand en je bent wel uren onderweg.

Woeffie vond het allemaal prachtig. Het begin van de route ging prima, maar op een gegeven moment kwam ik bij een bordje ‘no access, private en no dogs’. Hum… Dat klonk nou niet uitnodigend dus ik besloot parallel aan het pad te gaan lopen. Maar daarna kwam ik totaal niet meer uit en ik snapte ook niet meer waar ik heen moest. De navigatie deed z’n best, maar elke keer liep ik weer vast op een hek of een watertje. Uiteindelijk dus maar terug naar de weg. dat lukte gelukkig prima met de navigatie en al snel hobbelden we over de weg richting Low Toynton om vanaf daar dan de afslag naar de Viking way te nemen.

klik voor groot

Vanaf daar zou het niet moeilijk zijn de weg door de velden te vinden maar eigenlijk is er weinig aan. Op het moment dat we het veld opliepen begon het inderdaad ook keihard te regenen maar we liepen dapper voort. Waf schudde zich een paar keer uit en dat was dat. Het is wel een goede combinatie tussen een stukje verharde weg en onverharde weg op deze manier.

klik voor groot

Na 11 km zat het rondje er weer op. Morgen het laatste rondje alweer hier, maar ik heb wel alle dagen dat ik wilde lopen lekker kunnen lopen hier, inclusief de 42 km training tijdens de marathon.

Gegevens:

* totaal: 11 km
* temp: 18 graden – grijs en regen
* HR niet gemeten

oktober 19 km – 2013 totaal 1.524 km

kinvara 3 – 602 km
kinvara 4 – 75 km
minimus MT – 303 km
pure flow – 184 km
pure cadence – 51 km
minimus MR – 88 km
asics gel lyte 33-2 – 59 km
merrel bare access – 113

One thought on “03.10.2013 – lincolnshire – 11 km

Comments are closed.