terugblik schotland – 220 km

Wat is het weer geweldig geweest in Schotland dit jaar. Ik liep totaal 220 km en dat is toch aardig wat zo in 3 weken tijd. Had meer kunnen zijn maar ik ben niet ontevreden en woef deed het goed. Nieuw was dit jaar natuurlijk de fietstochten met S. Dat was niet steeds succesvol maar een volgende keer zouden we gewoon door de glen en op de fietspaden moeten blijven en dan is het OK.

Bonawe was overigens ook goed te doen en was erg mooi. Wat hebben we geboft op de tochten!

Het was ook leuk om naar Kerrera te gaan. Het was geweldig mooi weer en het was leuk dat S. ook mee was met de benenwagen. Op die manier kon hij ook meegenieten van al het moois onderweg!

Mijn hoogtepunt was misschien wel de WHW way met de sneeuw op een van de laatste dagen. Ik was zo blij dat ik gegaan was en dit mocht en kon meemaken. Echt super genoten!!

Hoewel de plannen er al lagen om dit jaar eerder te gaan, lijkt dat niet te gaan lukken met de cottage. Het is op dit moment zelfs onzeker of we kerstmis er wel door kunnen brengen en dat zou erg jammer zijn. Afwachten maar. Ik kan het toch even niet veranderen op dit moment.

De lucht is zo schoon daar, dat is met niks te vergelijken eigenlijk. Je merkt het al bijna na dag 1. Daarmee bedoel ik de lucht buiten, want de cottage is helaas niet zo erg schoon en met de hond op het tapijt al helemaal niet.

Maar het was weer geweldig. Op naar een volgende keer!