20.02.2016 – beadnell (2) – 11 km

Vanmorgen waren waf en ik op Beadnell en aangezien het nog droog is, gaan we in de middag wederom naar Beadnell voor een rondje samen. Niks wegrondje zonder waf, gewoon samen door de duinen. Voor de zekerheid trek ik haar wel de cloudchaser aan want ik verwacht nog steeds een bui eigenlijk.

Eerst even op het strand kijken en het water is nu een stuk hoger dan vanmorgen. Toen konden we nog bij het bootje komen voor een foto, nu is dat onmogelijk.

klik voor groot

Daarna gauw naar het park en richting de duinen. Daar kom ik tot mijn verrassing ineens beide dames met de hondjes weer tegen. Deze keer raken we natuurlijk aan de praat over het gebied en over lopen. Zij lopen ook wel eens samen hard en deden enkele halve marathons samen. Ze vragen of ik zaterdag ook ga lopen. Ze vertellen overigens ook dat het pad rond het castle nog steeds niet te doen is. Dat is verrassend want het is al even droog en meestal knapt het dan snel op daar. Ik had er vorige week ook erg last van.

We staan bijna 8 minuten te praten zie ik op mijn grafiekje. Dat is best lang maar daarna zit ik ook weer snel in mijn ritme. Het is eigenlijk heel lekker weer met een middag zonnetje hoewel het ook bewolkt is natuurlijk.

klik voor groot

Het lopen gaat prima, ook al blijken de andere sokken bij die combi sleeves nog steeds problemen te geven. Die gaan dus terug voor de korte sleeves wat ik wel jammer vind eigenlijk.

Ik moet mezelf echt dwingen terug te gaan en niet weer een lusje te maken maar dat is ook wel prima zo. Totaal hebben we 24 km gelopen vandaag dus dat is een mooi stukje.

klik voor groot

Na 11 km staan we weer bij de auto en op dat moment begint het te druppelen. Goede timing!

gegevens:

* 11 km
* 5 graden

februari 270 km – 2016 totaal 646 km

rapa nui – 216 km
hoka bondi b – 338 km
hoka bondi 4 – 47 km
hoka stinson lite – 562 km
hoka stinson trail – 277 km
hoka mafate speed – 326 km
minimus MT – 51 km
pure flow – 439 km
pure grit – 35 km
gel-lyte 33 – 11

One thought on “20.02.2016 – beadnell (2) – 11 km

Comments are closed.