20.02.2016 – beadnell – 13 km

Vandaag meteen op pad voor mijn eerste rondje. Ik wil twee keer wat minder lang lopen, eenmaal over de weg en eenmaal over beadnell. Het is de bedoeling dat ik wafje maar eenmaal mee zou nemen. Ik dacht namelijk dat het zou gaan regenen. Toen het een droge ochtend bleek te zijn, ben ik maar snel op pad gegaan voor rondje 1 samen met wafje via Beadnell. Zo gezegd zo gedaan en als eerste rondje liepen we daar. Eerst even een foto maken op het strand bij de lime kilns. Het water staat nog laag.

klik voor groot


Daarna speelde woef even met twee kleine hondjes met een dekje. Twee dames horen bij de hondjes die gewapend met rugzakken gaan wandelen. Ik vermoed eigenlijk dat de naar Dunstanburgh gaan lopen maar ik weet niet waarom ik dat denk.

Na het spelen gaan we op pad voor ons rondje. Eerst even via het caravanpark en daarna door de duinen. Het loopt allemaal heerlijk en ik besluit weer dat extra lusje te maken bij Low Newton. Het is nog steeds droog dus we boffen enorm vandaag. Als ik op de terugweg ben van het lusje, zie ik de dames met de twee kleine hondjes weer. Ze zijn dus al tot Low Newton gekomen.

klik voor groot

Het rondje door de duinen is ook erg leuk en lekker rustig, zelfs in deze vakantieperiode. Ik maak nog een foto van waf en een foto van ons samen.

klik voor groot


Daarna zijn we alweer bijna bij Long Nanny en de lange brug. Blijft een leuk plaatje zo met woef.

klik voor groot

Na 13 km staan we weer bij de auto. Ik deed deze keer een soort run dribbel run rondje, dus wel continu maar met tempoverschillen. Op die manier is het geheel wat sneller en zijn de rensegmentjes ook wat vlotter terwijl je over hele run gewoon heerlijk aan het lopen bent met een soort rustmomentjes.

Op naar ronde 2 dan maar! Ik hoop vanmiddag dus nog even op pad te kunnen.

gegevens:

* 13 km
* 6 graden

februari 259 km – 2016 totaal 635 km

rapa nui – 216 km
hoka bondi b – 338 km
hoka bondi 4 – 47 km
hoka stinson lite – 562 km
hoka stinson trail – 277 km
hoka mafate speed – 315 km
minimus MT – 51 km
pure flow – 439 km
pure grit – 35 km
gel-lyte 33 – 11