14.10.2015 – hitland – 8 km

Vandaag moest woef naar de trimmer. Dat duurt uren, dus had ik bedacht dat ik daar een rondje zou gaan lopen. Normaal blijf ik erbij maar met mijn longen nu leek me dat niet zo handig met al die haren en al dat stof. Maar uiteindelijk ben ik even gezellig bij de fokster langs gegaan om bij te kletsen. Die had ik ook al heel lang niet gezien en dat was dus gezellig. Mijn renkleding had ik al aan, en zo ging een kale woef en ik dus na het trimmen alsnog thuis op stap voor een kort rondje. Was ook prima trouwens, want het regende hard toen ik bij de fokster was, en met natte kleding weer naar huis rijden is ook niet zo handig.

Omdat het zachtjes regende en woef natuurlijk net haar dikke bontjas kwijt was, had ik de cloudchaser bij me. Dat vond ze wel prima duidelijk!

Aanvankelijk dacht ik dat ik echt niet warm zou worden door de koude NO wind maar al snel was ik heerlijk warm en liep het rondje op rolletjes. Ik liep 1000-tjes en dat ging prima qua tempo, hartslag en cadans. Ik had niet eens gezien dat ik gisteren ook heel mooi op cadans liep. Op ademhaling liep ik nu alle laps op 170 tot 174 zonder metronoom. Ik snap niet hoe dat kan maar het voelde allemaal heel erg makkelijk en soepel. Blij mee!

Ik heb vandaag maar een kort rondje gedaan omdat ik best moe was zo aan het einde van de dag en woef ook wel eens wilde eten. Na 8 km waren we dus weer terug bij de auto maar ik had wel uren kunnen lopen volgens mij. Voetje van woef gaat trouwens ook prima dus… op naar de volgende ronde dan maar weer. Wel fijn dat ik weer lekker met woef op pad kan want dat dubbel wandelen/lopen werd een beetje teveel.

gegevens:

* 8 km
* 6 graden NO wind

oktober 121 km – 2015 totaal 3.153 km

rapa nui – 216 km
hoka bondi b – 115 km
hoka stinson lite – 195 km
hoka stinson trail – 913+ km
hoka clifton 2 – 100 km
minimus MT – 26 km
pure flow – 439 km
pure grit – 20 km
gel-lyte 33 – 11 km

One thought on “14.10.2015 – hitland – 8 km

Comments are closed.