28.03.2015 – hitland – 18 km

Hitland? Staat dat er echt? Ja het staat er helaas echt. Ik ben weer in Nederland. Heel erg jammer natuurlijk maar ik heb een geweldige tijd gehad met heel veel prachtige kilometers en momenten, indrukken en beelden om nooit meer te vergeten. De terugblik volgt nog.

Met het reizen kwam het er gisteren niet meer van om te gaan lopen, dus werd het vandaag. Een grijze, grauwe dag met regen en wind. Niet iets waar ik meer aan gewend ben met het geweldige weer in de UK. Ik heb de afgelopen weken 1 dag een miezer regenbuitje gehad onderweg en verder eigenlijk heel mooi weer. Wel winderig, het was echt het jaar van de wind deze keer, maar dat mocht de pret niet drukken.

Vandaag een rondje zonder woef. Ze doet het prima, maar ik kwam er gisteren op de weegschaal achter dat ze toch inderdaad wel erg is afgevallen dus een beetje rust, lekker eten en even bijkomen leek me handig en bovendien met die regen lopen met ingepakte poot is ook niet echt fun dus dan maar niet. Ik heb dus in mijn uppie een rondje over de dijk gelopen. Continu op MAF met HF van maximaal 137 en een gemiddelde van 130. Ook tegen de wind in natuurlijk binnen MAF. Ik las eens ergens dat een trainer het advies had gegeven op een rustige duurloop lekker te gaan beuken tegen de wind in. Prima, maar niet als je op HF loopt. Misschien toch nog even een fysiologieboekje bestuderen want je gaat iets heel anders trainen dan. Ik was in ieder geval niet ontevreden over dit rondje. Op naar de volgende dan maar weer.

gegevens:

* 18 km
* 9 graden – regen en wind

mrt 322 km – 2015 totaal 1.044 km

rapa nui – 186 km
hoka bondi b (nieuw) – 314 km
hoka stinson lite – 418 km
hoka stinson trail – 49 km
hoka mafate – 445 km
minimus MT – 26 km
pure flow – 331 km
pure grit – 20 km

One thought on “28.03.2015 – hitland – 18 km

Comments are closed.