08.09.2011 – lincolnshire dag 3

Vandaag is het redelijk weer en gisteren hebben we gewandeld in een natuurgebied hier in de buurt. Het leek erg mooi en best geschikt voor een trail rondje. De ondergrond is immers niet zo slecht als voorbereiding op de HM van zondag en het zou me in ieder geval tegenhouden om te snel te gaan lopen.

Het gebied is bewegwijzerd met paaltjes en zou als enige nadeel (weer) de hoogteverschillen hebben. Het begin was al prachtig. Geweldige vergezichten en prachtige vegetatie. Toegegeven het liep redelijk op en neer, maar ik wist dat het een klein rondje zou zijn dus ik heb gewoon alleen maar genoten. Ik moest wel erg opletten dat ik niet onderuit zou gaan ergens, want dat zou wel erg lullig zijn zo een paar dagen voor de HM. Ik denk dat ik een Red Kite heb zien vligen boven het gebied en helemaal aan het begin rende een eekhoorntje voor me uit. Tel dat op bij de vergezichten en het is dus volop genieten.

Na 6,5 km was ik weer bij de auto. Prima uitgekozen want ik ben echt aan het afbouwen nu voor zondag. Morgen wil ik alleen nog enkele kilometers loslopen en dan is het gedaan met lopen. Ik verheug me wel erg op volgende week, als ik gewoon lekker kan lopen en alles kan ontdekken hier in de buurt.

Klik voor groot en gallery


Gegevens:

* afstand: 6,5 km
* temperatuur 18

rondje in google earth openen

september 41 km – 2011 totaal 1.411 km
trailschoes 451 km
kayano 17 211 km
kayano 15 590 km
ds trainer 273 km
ds racers 25 km
salvation 78 km