01.03.2020 – seahouses countryroads – 11 km

Vanmorgen hebben we uitgebreid gewandeld met Fleurtje. Vanaf het huisje zijn we naar shoreston gelopen en hebben daar even het huis bekeken dat daar al jaren leeg staat. Inmiddels begint het er toch wel echt vervallen uit te zien en ziet het houtwerk er ook niet meer goed uit. Dat kan ook niet anders na zoveel jaren. Echt doodzonde. Het stormt alleen gigantisch vandaag. We komen op stukken bijna niet vooruit. Het is verder wel prachtig zonnig en de temperatuur is ook goed. Maar die wind! We wandelen weer terug en aaien de paardjes die ook zielig in de storm staan. Fleur vindt het allemaal best. Ze loopt los ook al is het een weg, vooral omdat we niemand hier verwachten. Op de terugweg komen we wel een auto tegen maar als ik Fleur roep, komt ze keurig terug dus dat is echt heel erg fijn. Ze leert het wel. Ik vind haar uberhaupt heel erg rustig en braaf eigenlijk. Had ik niet verwacht.

klik voor groot


Ondanks de storm besluiten we toch voor een korte run te gaan. Even continu lopen. Goede training voor mij en ook wel echt nodig met mijn huidige conditie. Ik schreef het al maar wat ben ik blij dat ik Evy start2Run netjes heb afgemaakt. Een goede tijd gaat het niet worden vandaag door die storm. Ik ben al blij als ik het hele stuk continu kan blijven doorlopen eigenlijk!

klik voor groot

Maar het gaat best goed. Er is een stukje waar we bijna niet vooruit komen, maar ik doe net alsof ik gek ben en ploeter rustig door. We komen er uiteindelijk natuurlijk gewoon.

klik voor groot



Ik ben niet eens ontvreden als ik klaar ben met de ruim 5 km ronde. Toch dik onder de 7 min/km gebleven op dit stormachtige stukje. Heel rustig gelopen dus dat zie je terug. De 5.45 min/km komt misschien nog wel als ik een keer echt even mijn best doe met weinig wind. We wandelen de boerderij op en S. gaat de fiets wegzetten terwijl ik even doorloop naar de cottage om me vast om te kleden. Goed dat we door zijn gelopen tot het hek deze keer want eigenlijk is het nog een rot eind zo over het erf. Dat verrast me wel. Op naar de volgende run.

klik voor groot

gegevens:

* 11,5 km
* 6 graden

maart 11 km – 2020 totaal 273 km