12.05.2016 – hitland – 11 km

Vandaag ben ik om 7.30 op pad met woefje. Ik moet nog met de fiets naar de fietsenmaker en ik moet alles nog inpakken en opruimen hier. Genoeg te doen dus maar ik wil wel even op pad voor een kort rondje. Gisteren al naar de dierenarts geweest voor de pil voor woef die ik overigens in mijn vuist gefrommeld hield en pas later ga geven. Ik had haar 6 weken geleden ontwormd en nu is het dus veel te vroeg voor weer een pil. Dat komt weer na thuiskomst maar ik heb nu eenmaal het stempeltje nodig met de datum voor vertrek.

Gisterenavond heb ik niet meer gelopen maar hebben we een test rondje gedaan met de fietsen met bepakking. Dat ging goed en we hebben nu een wat beter idee hoe dat gaat.

klik voor groot

Het is al vrij warm maar het gaat nog goed zo in de ochtend. Gelukkig is het rustig. Ik heb toch wel erg slecht getraind de laatste tijd. Vooral lekker gelopen en verder geen dingen getraind zoals ik eerder wel braaf deed. Maar goed, niks aan te doen het liep nu eenmaal zoals het liep de laatste weken en daar verander ik niks meer aan. De belastbaarheid is in ieder geval goed en woef is ook lekker fit. Omdat het weer zo warm is, geef ik haar na 5 km weer wat water. De softflask die ik speciaal voor haar vulde, ligt nog op het aanrecht dus ik vul haar bakje met mijn water. Zij gaat voor, ik drink straks wel weer.

klik voor groot

We maken een rondje en ik sla het pad naar de ooievaars vandaag over. Ik wil niet te laat thuis zijn dus ik keer aan het einde van het gebied weer om. Ik zie inmiddels al aardig wat jonge eendjes en meerkoetjes. Altijd weer leuk.

klik voor groot

Na 11 km staan we weer bij de auto en het is al aardig opgewarmd. Nu eerst even alles klaarmaken. Morgen weer een kort rondje als het lukt!

gegevens:

* 11 km
* 21 graden

mei 155 km – 2016 totaal 1.660 km

rapa nui – 216 km
hoka bondi b – 338 km
hoka clifton 2 – 15 km
hoka bondi 4 – 248 km
hoka stinson lite – 830 km —> afbouwen
hoka stinson lite 2 – 245 km
hoka stinson trail – 440 km
minimus MT – 51 km
pure flow – 439 km
pure grit – 35 km
gel-lyte 33 – 25

One thought on “12.05.2016 – hitland – 11 km

Comments are closed.