19.11.2015 – sauerland – dag 2 (2) – 8 km – totaal 23 km

ronde 2

Vanmorgen liepen we in de stromende regen, nu gaan we op pad met een miezertje. We hebben lekker geslapen en meteen als we wakker worden, gaan we weer op pad voor ons tweede (korte) rondje. Tot mijn verrassing zijn mijn kleren eigenlijk zo goed als droog al! We kiezen weer voor de blauwe route van de loipe omdat dat een heel fijn rondje is om te lopen. Even naar boven, dalen, een steil klimmetje en dan weer heerlijk naar beneden richting hotel. Aangezien woef toch uit moet, is het prima op deze manier en je wordt er ook niet moe van.

S. heeft er echt zin in, dat zie je meteen!

klik voor groot

Omdat het regent en somber is, maken we verder geen foto’s. Ook al omdat ik dit rondje snel achter elkaar loop. Overigens loop ik – ondanks het tempo en de heuvel – gewoon binnen MAF. Alleen op het steile stukje ga ik er net even buiten maar dat is niet zo vreemd als je het hoogteprofiel bekijkt (max 143).

Deze keer lopen we geen extra lusje maar denderen lekker door naar het hotel en na 8 km zijn we dus weer terug.

In de avond proberen we nieuwe trekkers maaltijden uit. Aanvankelijk ziet S. daar natuurlijk niets in, maar het blijkt allemaal erg smakelijk te zijn. In de reviews zal ik komende week de maaltijden beschrijven (en merken) die tot nu toe geprobeerd zijn. Ik had weer een Lyo maaltijd en die blijven echt favoriet tot nu toe. Zeer smakelijk en prima maaltijden. Alleen had ik toevallig geen high energy maaltijd en met een avondmaaltijd van 350 kcal kom je ook niet erg ver. Gelukkig had ik nog cake (grapje).

klik voor groot

Op naar een nieuwe dag dan maar weer!

gegevens:

* 8 km
* 7 graden – regen

november 195 km – 2015 totaal 3.549 km

rapa nui – 216 km
hoka bondi b – 115 km
hoka stinson lite – 404 km
hoka stinson trail – 1.058 + km
hoka clifton 2 – 100 km
minimus MT – 26 km
pure flow – 439 km
pure grit – 35 km
gel-lyte 33 – 11 km

One thought on “19.11.2015 – sauerland – dag 2 (2) – 8 km – totaal 23 km

Comments are closed.