09.08.2019 – preuswald – 12 km

Gisteren heb ik een mini rondje gelopen voordat we naar het ziekenhuis gingen. Vandaag gaan we eerst mijn vader ophalen uit het ziekenhuis en in de middag rond 14.30 ga ik alsnog op pad voor een rondje.

klik voor groot

Het is nog steeds erg war rond de 24 graden dus ik blijf straks maar in het bos. Stom genoeg regent het wel heel licht en is het uitzicht dus niet meer zo mooi als gisteren. Maar ik klaag niet want ik vind het al heerlijk dat ik even naar buiten kan. Ik kies voor de route naar het drielanden punt en ga daar even kijken naar de vlaggen en de steen van het hoogste punt.

klik voor groot


Daarna loop ik via België weer terug naar het startpunt. Dat is een mooie route en het gaat prima. Ik herinner me een keer met Ziva op deze route… ik maakte een leuke foto en vervolgens klettert mijn gloednieuwe telefoon op de grond. Zal het niet snel meer vergeten maar ook niet hoe het kwam: het koordje van het zakje van de rugzak niet dicht getrokken. Dat gebeurt me dus nooit meer. Tijdens mijn run krijg ik weer foto’s van het thuisfront. Het gaat gelukkig goed met de dames.

klik voor groot

Na 12 km sta ik weer voor de deur. Prima rondje.

gegevens:

* 12 km
* 23 graden

augustus 33 km – 2019 totaal 1.176 km