22.11.2018 – hulshorst – 13 km

Vandaag is het 11 uur als op pad ga. S. liet Ziva vanmorgen al een plasje doen in de tuin en daarom vertrekken we dus weer laat. Ik laat haar even plassen aan de overkant en maak daarna vast mijn eerste rondje over het veld naar de HWW en weer terug via het weiland van de Steigerberg. Daarna gaan we richting het spoor. Er zitten dan al wat kilometers op en dan zie ik aan de overkant wel hoe ver we gaan hobbelen. Ziva doet het in ieder geval prima dus we kunnen op pad. Eerst lopen we even naar de zandverstuiving. Daar zie ik dat jongens een fikkie hebben gestookt. Gelukkig zijn de bankjes nog goed maar er ligt overal zooi en geblakerd hout. Idioot toch.

klik voor groot

Daarna gaan we op pad. Ik loop ons normale rondje langs de snelweg, langs de heide en verder terug. Maar ik probeer twee nieuwe paadjes die uiteindelijk nergens naar toe leiden. Dat is nou weer jammer natuurlijk maar weer wat geleerd. Woefje doet het prima, drinkt wat onderweg en poseert braaf voor een kiekje.

klik voor groot

Aan het einde gaan we nog even de zandverstuiving weer op. Ik ga niet naar beneden want dat lijkt me wat zwaar voor de rug van Ziva. Maar zo even kijken blijft erg mooi! Als ik thuis kom, word ik verblijd met goudhaantjes bij de vijver! Mijn dag kan niet meer stuk natuurlijk.

klik voor groot


gegevens:

* 13 km
* 3 graden

november 122 km – 2018 totaal 1.865 km