02.11.2020 – hulshorst – 12 km

Oktober was niet zo erg actief zie ik nu. Op de 31e heb ik alleen 6 km gewandeld. Ik was wel van plan om te gaan hardlopen maar heb uiteindelijk alleen gewandeld. Wel dus echt een heel stuk met meer dan 6 km maar toch…. Vandaag vertrek ik weer rond 7.30 voor ons rondje. Ik hobbel over de Brandsweg naar de andere kant en sla linksaf. Daarna kies ik een pad dat ik niet ken. Ik loop alle afslagen voorbij die ik al eens genomen heb en neem de volgende. Ik kijk op de kaart waar ik ongeveer ben. Ik kan alleen maar links aanhouden en stuit op een groot grasveld. Opvallend, nooit eerder gezien eigenlijk. Ik ga verder en zie dat ik nu langs het afslagje kom dat ik normaal neem.

klik voor groot

Gek idee dat ik met Ziva nog nooit ben doorgelopen (ik kwam meestal van de andere kant) maar altijd dat pad in ben gegaan. Pas nu zie ik dus de rest van die route langs het veldje. vanaf daar is het dus jammer genoeg weer gesneden koek maar ik heb we iets nieuws gezien. Ik hobbel door en zie nog 2 mooie vliegenzwammen. Ik neem even de tijd voor een kiekje en Fleur gaat er maar rustig bij liggen. Braaf!

klik voor groot

Verderop krijg ik een whatsapp van Lies die vraagt of ik naar de mail wil kijken omdat ze ineens alles dubbel binnen krijgt. Zzzzzz ik moet toch een keer leren om NIET onderweg te kijken. Ik ben toch gewoon lekker aan het lopen? Ik besteed er toch weer tijd aan onderweg, sukkel die ik ben. Ik ga weer verder en maak nog wat foto’s van andere mooie paddenstoelen en zwammen waaronder het kleverig koraalzwammetje. Prachtige oranje kleuren. Fleur wacht weer geduldig. Het lijkt zo gewoon dat ze dat doet, maar we hebben dat inmiddels natuurlijk wel samen zo geleerd. We gaan verder en op de zandverstuiving laat ik Fleur nog even lekker rennen. Dat vindt ze prachtig. Ik doe weer wat oefeningen met de dummy en daarna gaan we naar huis. We hebben er 12 km op zitten dus het is wel prima zo.

klik voor groot


gegevens:

* 12 km
* 18 graden

november 12 km – 2020 totaal 1519 km