20.04.2020 – hulshorst – 10 km

Vandaag weer tijd voor een rondje met Fleur. Na de lange route van eergisteren en alle klussen die we aan het doen zijn in het huisje, valt dat nog niet eens mee. Maar het is heerlijk weer dus we gaan gauw op pad voor een rondje natuurlijk. Eerst even wandelen aan de overkant. Daarna gaan we naar het bos aan de andere kant van de snelweg.

klik voor groot

Omdat ik geen zin heb om weer de boswachter tegen te komen, kies ik voor het rondje dat ik altijd met Ziva deed. Parallel aan de snelweg, langs de parkeerplaats, via de heide en dan weer terug. Maar het loopt maar matig. Geen idee waarom. Fleur doet het prima trouwens.

klik voor groot

Ik ga op het bankje zitten langs de route bij de heide. Goeie oefening voor Fleurtje! Zij vindt het allemaal best en komt gezellig naast me zitten op het bankje. Ik app naar S. thuis dat het lopen maar matig gaat en stuur een fotootje van wafje en mij. Daarna gaan we maar weer op pad.

klik voor groot

Het lopen gaat nu weer beter, maar het pad is ook weer beter. Minder rul en zacht en hier is het dus een stukje beter lopen gelukkig. Ik neem het lusje extra en zo doen we toch nog een aardig rondje. Bij de zandverstuiving ga ik nog even een kiekje maken en Fleur kan hier nog even lekker los rennen en moe worden. Na 10 km staan we weer voor de deur.

klik voor groot

gegevens:

* 10 km
* 6 graden

april 117 km – 2020 totaal 586 km