24.04.2020 – hulshorst – 9 km

Vandaag is het weer stralend weer. Ik ga met Fleurtje op stap aan de overkant. Eerst wandelen en daarna weer naar de andere kant. We hobbelen langs de zandverstuiving en maken een kiekje in de vroege ochtend. Het blijft prachtig daar.

klik voor groot

Daarna nemen we het paadje langs het hek richting de Klarenweg. Even geen boswachter ontmoeten maar en op dit smalle pad is die kans minimaal. We hobbelen verder en ze is heel braaf. Bij de Klarenweg opgang maak ik haar weer even vast en zo hobbelen we verder.

klik voor groot

Het pad verderop is echt veel te rul. Niet doorheen te komen en wandelen gaat al ruk. Fleur heeft nog dorst ook want ze heeft net bij het wandelen aan de overkant van het huis gespeeld met een 10 weken oude pup. Eerst maar wat water drinken dan. Ze geeft het nu gelukkig aan. Ondertussen gaat steeds de whatsapp omdat de man van het alarm straks langs wil komen. Hij gaat me zelfs bellen dus het lopen schiet echt voor geen meter op…. Uiteindelijk is alles geregeld voor later en kunnen we weer verder.

klik voor groot


Ik sla linksaf en besluit maar terug te gaan. Warm en vermoeid wafje dus ik vind het ook wel prima zo. Gelukkig is het bospad terug een stuk beter begaanbaar. Nu schiet het tenminste een beetje op. Ik neem het smalle paadje over de heide en ga nog even op het bankje zitten genieten. Fleur blijft rustig bij me. Het gaat echt steeds beter en ze maakt ook steeds beter contact. Na 9 kilometer staan we weer voor de deur en toevallig komt ook net de alarm man dus dat komt goed uit. Op naar de volgende run maar weer.

klik voor groot

gegevens:

* 9 km
* 8 graden

april 139 km – 2020 totaal 608 km