19.03.2020 – hulshorst – 9,5 km

Vandaag weer op pad met ukkie. Het is nog steeds koud in de ochtend hoewel het stralend weer is met veel zon. Maar de nachten zijn koud en de ochtend dus ook. Ik loop inmiddels wel met mijn korte mouwen shirt en de sleeves en tijdens het hardlopen trek ik dan de sleeves uit zodat ik lekker met korte mouwen kan lopen. De lange broek hou ik nog even aan want dat doet me ook weinig eigenlijk ook niet met warmer weer. Ik wandel eerst even met Fleur en ga daarna via de Haje weer naar het bos aan de andere kant van het spoor. Daar neem ik vandaag de gewone route.

klik voor groot

We komen niemand tegen en er is ook geen wild vandaag. Morgen moet ik weer even aan de bak in het huisje als er mensen vertrekken en mensen aankomen. Maar daar heb ik wel tijd voor aangezien ik morgen niet ga lopen. Ik ben benieuwd wat de toekomst ons nog gaat brengen door dat corona gedoe. Het is wel erg fijn dat we nu hier wonen met ruimte om ons heen zodat je wel naar buiten kunt zonder mensen tegen te komen. Zelfs als we de tuin niet meer uit zouden mogen is het prima te doen allemaal.

Als we ons rondje hebben gelopen, ga ik nog even naar de zandverstuiving. Als ik naar boven klauter, zie ik dat er aardig wat glas tussen het zand ligt dus dit stukje voorlopig maar even niet meer lopen met ukkie. Tot mijn verrassing heeft ze – even afkloppen – nog geen enkele blessure of verwonding opgelopen ondanks haar wilde gedoe dus dat is wel erg fijn.

klik voor groot

Als we thuiskomen, gaat Fleur eten en daarna gaat ze heerlijk slapen. Ze gaat echt zo goed vooruit!

klik voor groot

gegevens:

* 9,5 km
* 6 graden

maart 144 km – 2020 totaal 404 km