20.05.2019 – hulshorst – 8 km

Gisteren heb ik met wafje gelopen, vandaag ga ik met Fleur op stap voor een kort en snel rondje. Rebecca is er nog maar die is nooit zo vroeg in de ochtend dus volgens mij kan ik wel even lopen met beide dames. Ik zie op het briefje dat Ziva niet gepoept heeft dus daar moet ik straks even op letten. Ik ga eerst wandelen met Fleur en daarna ga ik weer naar huis en trek haar het tuigje aan voor de run. Er is nog niemand wakker dus ik kan weer op pad. Ziva ligt nog lekker te slapen….. Daarna vertrekken we voor ons runnetje. Meteen na het spoor start ik de klok voor h et 5 km rondje. Ik probeer weer iets rustiger te lopen met Fleur en elke keer als ze niet netjes loopt haar weer op het pad te krijgen. Ze is een beetje onrustig en loopt eigenlijk niet helemaal lekker. Maar zo samen rommelend gaat het toch gewoon goed natuurlijk. In ieder geval val ik nergens over haar heen. Ik heb mijn eigen trekbroekje omgeruild bij Welkoop en dat moest ik dus ook nog even stellen. De band met steldingen aan de voorkant is onhandig. Misschien laat ik dat bij de schoenmaker wel veranderen.

Na 5 km staan we weer bij de start. Deze keer lopen we maar 6.15 min/km maar dat is prima als je bedenkt hoe vaak ik deze keer even moest stoppen voor Fleur. Helemaal goed zo. Misschien ga ik volgende keer wel een ander rondje lopen om te zien hoe ze het op onbekend terrein dan doet. Slechter of beter? Ik heb echt geen idee.

Ik ben benieuwd of ze nu enorm moe zal zijn want vanavond hebben we hondenles in Ermelo. Als we thuis komen haal ik Ziva weer op en deze keer gaat Fleur ook weer mee voor een rondje omdat ook zij niets deed vanmorgen voor het hardlopen. Gelukkig doen beide dames iets en kunnen we tevreden weer naar huis. Op naar de volgende ronde maar weer.

gegevens:

* 8 km
* 10 graden

mei 128 km – 2019 totaal 722 km