14.02.2019 – hulshorst – 14 km

Vandaag ga ik weer eens lopen met beide dames. Eerst met Fleur en daarna met Ziva. Omdat ik wel benieuwd ben hoe Fleur het eigenlijk offroad doet, kies ik voor een rondje richting de zandverstuiving en door het bos en over de heide. Ik doe een extra riempje om haar hals en gebruik het tuigje van Ziva weer. Ze knapt er bijna uit maar een tuigje aanschaffen is lastig online dus dan moet je eigenlijk ergens passen. Met woefje hebben we het tuigje destijds in de UK gepast bij Pets at Home. Het lopen met Fleur gaat echt ruk. Elke keer wil ze ergens anders heen en ze snapt er niks van. Zo moet het dus niet. Op de smalle paden zou ze gewoon eigenlijk voor me uit moeten lopen. Toch dan maar de riem langer maken, voor me uit laten lopen en leren wat links en rechts is? Maar op de weg zou ze dan wel moeten leren toch links van me te lopen. Lastig en even over nadenken dan maar. In ieder geval was het geen feestje op deze manier. Ik moet dus even bedenken hoe dat verder moet met haar.

klik voor groot

Na het rondje met Fleur ga ik op pad met Ziva. Dat is een stuk makkelijker natuurlijk want zij loopt lekker los en is vrolijk en blij. Het is onwijs mooi weer en we genieten samen van het zonnetje en de mooie omgeving, Uiteindelijk staat er toch weer 14 km op de teller als ik thuis kom.

klik voor groot

Het blijft verder mooi fris weer. Ik ben dus ook buiten wat aan het rommelen met de tuin en met fijn wandelen met de dames.

klik voor groot

gegevens:

* 14 km
* 1 graden

februari 85 km – 2019 totaal 250 km

hoka tracer – 143 km
hoka clayton – 265 km
hoka clifton 5 –
hoka challenger – km
hoka infinite – 570 km
hoka mafate speed – 710 km
hoka vanquish – 124 km (?)