19.07.2018 – hulshorst – 13 km

Vandaag ben ik al voor 7 uur aan het lopen. Het is echt niet te harden en ook niks voor woefje vandaag. Ik besluit eerst even zelf te gaan lopen en vanwege de warmte, kies ik voor de route door het Willemsbos. Normaal zou ik dat met woef lopen maar het is echt gewoon te warm. Wie weet wat ik zo vroeg nog allemaal ga zien en horen!

Ik loop eerst langs de zandverstuiving en daarna mijn bekende rondje. Door het bos over het mountainbikepad, langs de heide.

klik voor groot

Daarna rechtdoor naar het fietspad en daar zie ik een Zwarte Specht voor me uit vliegen, bijna op ooghoogte. Wat een enorme vogel! Ik heb eigenlijk nog niet eerder zo duidelijk de Zwarte Specht gezien en realiseerde me ook niet hoe groot ze eigenlijk zijn. Helaas heb ik alleen mijn telefoon bij me maar ik maak toch een kiekje als hij verderop tegen een boom aan blijft zitten. Aan het silhouet is nog wel te zien hoe groot hij is. Daarna sla ik weer rechtsaf en loop rechtdoor terug naar de zandverstuiving.

klik voor groot

Als ik thuis kom, haal ik woefje op en loop alsnog 4 km met haar door het bos hier aan de overkant. Totaal dus 13 km gelopen en dat was fijn.

gegevens:

* 13 km
* 18 graden

juli 79 km – 2018 totaal 1.223 km

hoka tracer – 143 km
hoka clayton – 229 km
hoka clifton 3 – 667 km
hoka bondi 4 – 692 km
hoka infinite – 474 km
hoka mafate speed – 527 km
hoka vanquish – 97 km (?)