30.06.2018 – hulshorst – 7 km

Vandaag alweer de laatste dag van de maand. Ik heb er niet veel van terecht gebracht deze maand eigenlijk. Het was een rare maand. Op 11 juni kwamen we terug uit Schotland en daar liep ik ook niet bijster veel. We fietsten wel in Schotland gelukkig en hebben hier deze maand ook wat gefietst maar niet bar veel. Het was warm en er was genoeg te doen in en rond het huis. Mijn maandtotaal blijft dus steken op een kleine 160 km met daarbij 10 km zwemmen en 185 km fietsen. Er is totaal 43 uur gesport. Sinds gisteren zijn de EPDM matten aan voor het zwembad en zal het water dus warmer worden (hoop ik). Misschien zwem ik dan ook weer meer maar de eerste 19 km zwemmen zit er al op met relatief korte tijd dat het geschikt was om te zwemmen.

Ook vandaag ga ik maar een kort stukje lopen met woef. Dat offroad lopen gaat gewoon niet echt lekker en haar meenemen over de weg naar het veluwemeer is gewoon niet leuk voor haar. Ik moet daar dus nog steeds een modus in vinden denk ik. Maar het is ook idioot warm. Ik moet steeds vroeg vertrekken omdat het anders niet meer te doen is voor haar. Ook voor nu is die 7 km echt wel genoeg met de warmte.

klik voor groot

Ik slinger weer wat door het bos aan de overkant. Niet echt mijn ding maar zij is wel even lekker uit geweest. Na 7 km staan we weer voor de deur. Ik ben benieuwd wat juli ons gaat brengen. Vanmiddag gaan we trouwringen bekijken in Amersfoort. Want ook dat gaat gebeuren in juli en wel op de 23e!

gegevens:

* 7 km
* 18 graden

juni 160 km – 2018 totaal 1.145 km

hoka tracer – 143 km
hoka clayton – 229 km
hoka clifton 3 – 667 km
hoka bondi 4 – 692 km
hoka infinite – 412 km
hoka mafate speed – 527 km
hoka vanquish – 80 km (?)