23.06.2018 – hulshorst – 11,5 km

Inmiddels weer 2 dagen niet gelopen. Er is zoveel te doen en te regelen en het is nog warm ook. Ik fiets wel mijn boodschapjes in het dorp maar verder gebeurt er weinig. Geen idee hoe het echt komt. Maar vandaag gaan we weer op pad voor een rondje. Het weer ziet er tamelijk goed uit, er is bewolking en het lijkt alsof het gaat regenen als ik naar de donkere luchten kijk. Maar er is ook zon!

klik voor groot

Ik hobbel eerst met woefje door het bos aan de overkant en omdat ze vrolijk en fit lijkt, neem ik haar mee voor een rondje aan de overkant. Dat gaat allemaal prima en na een kleine 5 km geef ik haar wat te drinken. dat wil ze wel gelukkig!

klik voor groot

We hobbelen door en ik ben benieuwd of er nou echt regen gaat komen. Het is staalgrijs en dat geeft prachtig licht.

klik voor groot

Als ik het rechte stuk terug naar het grote fietspad loop, hoor ik ineens geritsel naast me. Ik zie zwijntjes rennen! Moeder heb ik niet gezien maar de kleintjes wel. Ik schrik er wel van en lijn woef gauw aan waardoor ik dus geen enkele foto maak omdat ik haar bij me wil hebben. Na het praatje van de boswachter dat de dieren wel degelijk achter honden aangaan en het winnen qua snelheid, lijn ik haar dus maar meteen aan. Wat een prachtig gezicht was dat! Met woef verder aan de riem loop ik verder. Bij de zandverstuiving ga ik nog even kijken en maak een kiekje van woefje die het inmiddels ook wel warm heeft. Op naar de volgende run maar weer.

klik voor groot

gegevens:

* 11,5 km
* 18 graden

juni 127 km – 2018 totaal 1.112 km

hoka tracer – 143 km
hoka clayton – 229 km
hoka clifton 3 – 667 km
hoka bondi 4 – 692 km
hoka infinite – 395 km
hoka mafate speed – 527 km
hoka vanquish – 65 km (?)