23.05.2018 – hulshorst – 12 km

Gisteren heb ik in de ochtend een korte ronde gemaakt en heb ik nog twee keer lekker gezwommen. Ook nog een keer in de avond. Dat was echt heerlijk. Vandaag ga ik weer op pad voor een rondje. Ik neem vandaag eens een andere route. Ik ga weliswaar naar de Harderwijkerweg maar sla daar niet linksaf maar rechtsaf. Ik verwacht dat ik bij het tankstation dan weer terug kan keren maar uiteindelijk blijkt het een andere weg te zijn dan ik dacht. Het is wel mooi en ook rustig voor woef. Ze kan gewoon loslopen hier dus dat is wel prettig. Daarna loop ik via de kortste weg weer naar het Willembos.

klik voor groot

Ik hobbel rustig door hoewel het al vrij warm is. Als ik langs ons huis over de weg loop, rijdt iemand langs die ik vaker tegen kom. Verderop in het bos kom ik haar weer tegen. Ze dacht dat ik al richting huis aan het lopen was. Maar vanwege de loopsheid neem ik dus een beetje rare route. We kletsen even over wat ze eerder vertelde en daarna gaan we weer ieder onze weg. Ik loop door het bos, ga even zitten op het bankje en loop daarna weer richting de zandverstuiving.

klik voor groot

Omdat ik eigenlijk nog niet klaar ben met lopen, besluit ik naar beneden te lopen op de zandverstuiving. Meteen heb ik spijt want het is natuurlijk ontzettend zacht en van lopen op deze schoenen is geen sprake hier. Ik strompel door het zachte hoge zand en na 500 mtr kan ik eindelijk weer op het pad langs het hek komen. Woefje vindt het allemaal best leuk geloof ik ondanks de warmte.

klik voor groot

Het laatste stuk kan ik gelukkig weer normaal lopen. Na ruim 12 km staan we weer voor de deur. In de middag zie ik een foto van de vennetjes bij het Ronde Huis. De Rododendrons! Die moet ik natuurlijk nog wel gaan zien voordat we vertrekken want ik heb nu elke keer gezegd dat ik zo benieuwd ben hoe dat er uitziet als het in bloei staat maar door de ziekte van woef ben ik er helemaal niet meer geweest. Morgen kijken of ik daarheen kan lopen met woefje.

gegevens:

* 12 km
* 15 graden

mei 142 km – 2018 totaal 932 km

hoka tracer – 143 km
hoka clayton – 207 km
hoka clifton 3 – 667 km
hoka bondi 4 – 692 km
hoka infinite – 327 km
hoka mafate speed – 438 km
hoka vanquish – 65 km (?)