21.05.2018 – hulshorst – 10 km

Gisteren hebben we allerlei klusjes in de tuin en rond het huis gedaan. Tijd en zin om te lopen was er eigenlijk niet meer. Niks aan te doen, ik kan nu eenmaal niet alles tegelijk. Vandaag vertrek ik weer voor een rondje met woefje in de ochtend. Mijn garmin 910 is inmiddels weggestuurd naar Leiden in de hoop dat het gemaakt kan worden. Maar ik bestelde ook een tweedehands 910 die iemand woensdag in Amsterdam bij S. komt brengen. Ik hoop maar dat het iets is en dat het geen miskoop blijkt te zijn. Maar een nieuwe van 500 euro of zelfs meer, ga ik dus echt niet aanschaffen. Op hoop van zegen maar en wellicht komt mijn eigen 910 ook weer gerepareerd retour. Inmiddels weet ik dat het aan/uit knopje lek was en daardoor corrosie gegeven heeft op de accu. Dat is dus niet van de laatste keer maar al langer aan de gang. Balen voor een horloge uit 2012!

Ik loop vandaag weer het bekende rondje. Via het weiland naar de weg, over de Brandsweg naar het Willembos en het rondje daar. Ik ben (wederom) moe en ga even op het bankje zitten. Woefje vindt het best. Het is al erg warm vandaag dus zij vindt alles goed. Volgende week zijn we al in Schotland! Hoe zou het lopen daar gaan? Gaan we iets doen? Ik ga in ieder geval niet de HM in Edinburgh lopen dit jaar. Ik heb al iemand die interesse heeft in het startnummer en zal vanmiddag nog eens vragen of dat nog zo is omdat we het nummer anders moeten gaan opsturen natuurlijk. Maar ik ben veel te moe en heb ook te weinig gelopen en te weinig getraind voor de HM op dit moment. Jammer maar helaas.

klik voor groot

Mijn Garmin is inmiddels helaas ook uitgegaan. Accu leeg. Ik moet weer even wennen aan de 610 die niet zo lang meegaat en ook geen signaal geeft dat de accu laag is. Ik hoop dat ik het rondje nog wel uit de telefoon kan halen qua plattegrond en anders geeft het ook niet. Ik weet dat de route 10 km is omdat dit inmiddels een bekend rondje is. Woef en ik hobbelen rustig door naar huis. Ik ga deze keer niet naar de zandverstuiving. Ik ben moe en ik vind het wel genoeg voor vandaag.

gegevens:

* 10 km
* 14 graden

mei 130 km – 2018 totaal 920 km

hoka tracer – 143 km
hoka clayton – 207 km
hoka clifton 3 – 667 km
hoka bondi 4 – 692 km
hoka infinite – 315 km
hoka mafate speed – 438 km
hoka vanquish – 65 km (?)