06.11.2017 – hulshorst – 11 km

Vandaag zijn we weer in het nieuwe huis en ga ik eerst in de ochtend maar een rondje lopen met woef. S. is voor het eerst naar zijn werk vanaf het nieuwe huis en ik ga met woef op pad. Ik ben sloom want ik start pas om 10 uur maar het is heerlijk weer om te lopen.
Als we het hek uit zijn, starten we eerst even in het bos tegenover het huis. Hier mag woef lekker los dus dat is fijn voor haar.

klik voor groot

Nadat we een poosje kriskras door het bos gelopen hebben, komen we weer uit bij het spoor en daar steken we de weg over om naar de zandverstuiving te gaan waar ik ook wat foto’s maak.

klik voor groot


Daarna verkennen we gewoon een pad en lopen maar op goed geluk door. Ik blijk weer op een stuk zandverstuiving te komen maar kom ook over een prachtig stuk heide waar toevallig net een schaapskudde loopt. Dat is natuurlijk wel heel leuk. Ik heb woef even snel aan de riem gedaan en zwaai naar de herder in de verte. Die moet ik een keertje spreken over de schapen.

klik voor groot


Woef en ik hobbelen weer door en genieten van de omgeving. Het is echt prachtig hier maar het zand loopt niet echt makkelijk. Woefje vindt die grote zandbak wel leuk geloof ik!

klik voor groot


Ik kijjk af en toe op de kaart waar ik ben en waar ik heen moet. Gelukkig zie ik in de verte de telecom mast en daarom weet ik ongeveer waar ik heen moet. Ik zou anders echt gewoon de verkeerde kant op lopen met al dat zand hier. Maar al snel herken ik het uitzichtspunt weer bij de start. Genoeg voor vandaag en woef en ik ploeteren door het zand naar het hoogste punt. Daar ga ik even zitten en om me heen kijken. Jammer dat het verkeersgeluid hier zo hard is. Ik moet maar eens met S. in de nacht met volle maan hier gaan kijken. Dat is vast prachtig!

klik voor groot

gegevens:

* 11 km
* 5 graden

november 45 km – 2017 totaal 2.444 km

tracer – 143 km
hoka clayton – 145 km
hoka clifton 3 – 600 km
hoka bondi 4 – 479 km
hoka nieuw – 27 km
hoka mafate speed – 901 km