22.08.2016 – hitland – 14,5 km

Zaterdag heb ik alweer fijn gelopen na mijn fiets4daagse en gisteren heb ik weer op de racefiets een stukje gereden. Deze keer 37 km dus we gaan langzaam weer een stapje verder. Maar lopen is ook nog heerlijk en ik ben blij dat S. weer meefietst. Zo is hij ook lekker buiten en samen genieten we van de zonsondergang en de dieren onderweg.

klik voor groot

Ik ben benieuwd hoe het deze keer zal lopen want het is best warm. We hebben de kar voor woeffie bij ons maar ze doet het prima. Zodra de zon weg is, is ze helemaal blij ook al is het aan de warme kant.

Ik start de run met RWR gedurende 2 kilometer en start daarna een continu stukje. Daarbij neem ik ook weer dijkje als training voor Nottingham.

De kalfjes staan weer buiten en redelijk dichtbij. De kleinste is echt zoveel kleiner dan de oudere kalfjes en dat is schattig om te zien. Eentje is aan het drinken bij mams. Verder zien we weer volop vogels en wat roofvogels in het weiland. Te ver voor een fatsoenlijke foto maar wel leuk dat S een kiekje maakt om te kijken wat het nou eigenlijk is.

klik voor groot




Het lopen gaat verder heel gemakkelijk. Ik heb een mooi tempo en het gaat heel makkelijk. Ik merk niets van het fietsen van vorige week en ook niet van het fietsen op de racefiets, Dat is dus fijn!

Het wordt al snel donker en tegen 21.30 is het inmiddels echt donker. Mijn Garmin is onleesbaar omdat het licht niet werkt maar misschien staat de intensiteit wel heel laag. Thuis even kijken en anders is het lichtje kapot. (Dat blijkt gelukkig niet zo te zijn).

Na ruim 14,5 km staan we weer bij de auto. Ik leg het knipperende achterlichtje in de doggyride zodat S. goed verlicht is op zijn fietsje met de kar en we rijden naar huis. Op weg naar huis kom ik hem ineens tegen op een route die hij normaal nooit fietst. Later zal blijken dat hij de bocht te snel genomen heeft ergens en het voor elkaar heeft gekregen om de doggyride op zijn kant te krijgen (zonder hondje gelukkig). De doggyride is kapot op het doek en ik baal als een stekker. We krijgen er nog net geen ruzie over maar het scheelt niet veel. Morgen maar eens bekijken wat hij nou voor elkaar heeft gekregen…..

Op naar de volgende run.

gegevens:

* 14,5 km
* 24 graden zonnig

augustus 179 km – 2016 totaal 2.692 km

rapa nui – 339 km
hoka bondi b – 355 km
hoka clifton 2 – 164 km
hoka bondi 4 – 263 km
hoka stinson lite 2 – 596 km
hoka stinson trail – 655 km
hoka mafate speed – 110 km
minimus MT – 51 km
pure flow – 439 km
pure grit – 35 km
gel-lyte 33 – 25 km