17.06.2016 – nieuwerkerk ad ijssel – 16 km

Vandaag ga ik de auto wegbrengen omdat de schokbrekers het begeven hebben in de vakantie. Dat moet dus geregeld worden en ik bracht de auto dus weg en ging daarna op pad voor mijn rondje. Ik had niet zo lang de tijd en omdat ik eerst nog via de telefoon wat dingen moest regelen, kon ik toch pas laat beginnen met het echte rondje. Maar niet getreurd, ik kon wel een afstandje doen in de tijd die me nog restte gelukkig.

Ik ging op pad over een weg die ik nooit eerder loop en nam weer een afslag die ik niet kende. Ik dacht ongeveer wel te weten waar ik uit zou komen en dat klopte ook wel. Ik liep langs een woonwijk die ik normaal met de auto niet zie vanwege het geluidsscherm en sloeg uiteindelijk dan maar weer rechtsaf om bij de brug bij nieuwerkerk uit te komen. Vanaf daar rekende ik een beetje met de afstanden versus de tijd die ik nog had en zette het vervolg rondje uit. Over de dijk, slingerend door Hitland en daarna weer terug naar huis. Zo gezegd zo gedaan. Onderweg maakte ik wat foto’s van jonge nijlgansje, jonge eendjes en meerkoetjes en wat van de omgeving. Ik loop in Nieuwerkerk zelfs even naar de steenovens voor een kijkje en een kiekje. Daar loop ik dus normaal altijd voorbij. Best veel gezien op dit gekke rondje en lekker gelopen.

Na 16 km stond ik voor de deur, keurig op tijd. Vanmiddag gaan we een stuk fietsen.

klik voor groot







gegevens:

* 16 km
* 19 graden

juni 138 km – 2016 totaal 2.036 km

rapa nui – 216 km
hoka bondi b – 338 km
hoka clifton 2 – 123 km
hoka bondi 4 – 248 km
hoka stinson lite 2 – 310 km
hoka stinson trail – 616 km
minimus MT – 51 km
pure flow – 439 km
pure grit – 35 km
gel-lyte 33 – 25 km

2 thoughts on “17.06.2016 – nieuwerkerk ad ijssel – 16 km

  1. mep

    ook in de buurt is toch nog wel heel wat “achter de schermen” te zien…. al is het landschap minder vol gezaaid met ruīnes uit vervlogen tijden….

Comments are closed.