review: campsite – hadrian’s wall

De nacht van 18 op 19 maart 2015 sliep ik op de camping vlakbij een mooi gedeelte van Hadrian’s Wall. De website is hier te vinden. Ik had van te voren uitgezocht welke camping goed gelegen was, mooi leek te liggen en… geopend was in maart! Deze leek heel aardig en daarom koos ik voor deze camping en dat bleek een goede keuze te zijn geweest.

prijs

Ik betaalde 10 pond voor de tent en 5 pond voor het ontbijt. Dat was luxe, want een lekker warm ontbijt met koud weer is natuurlijk zalig. Dat zou ik om 8.30 kunnen krijgen. Water was inbegrepen.

aankomst en campsite

Ik kon mijn auto kwijt op de parkeerplaats (normaal staat de auto bij de tent of caravan blijkbaar) en kon meteen de tent opzetten als ik wilde maar ik wilde liever direct vertrekken. na de run kreeg ik uitleg en werd aangewezen waar ik kon staan. Jammer genoeg had ik nog niet in de gaten dat ik om de hoek naar boven kon en dus met geweldig uitzicht had kunnen pitchen. Dat moet ik echt een volgende keer doen in de winter met mooi weer want dat moet geweldig zijn. Nu stond ik op het veldje vlak bij de douches en had eigenlijk geen uitzicht. Bovendien stond ik nog in de schaduw ook. Niet handig, volgende keer beter kijken en rondlopen.

sanitair

Een eenvoudig gebouw dat nu natuurlijk een beetje koud was. Prima warme douches overigens en gescheiden heren en dames afdeling. De douche blijft gewoon lopen als je op de knop blijft drukken. Toiletten ook in orde. Fohn aanwezig.

parkeren

Normaal naast de tent, nu stond ik bij een gebouwtje iets verderop omdat het gras zacht was en ik de auto niet bij de tent hoef te hebben

wifi

Is blijkbaar aanwezig, niet gebruikt.

conclusie

Heel mooie plek, maar goed opletten waar je gaat staan. Buiten seizoen geweldig, anders veel te druk denk ik en dan zijn er wel erg weinig douches en voorzieningen. Geen speeltoestellen of andere enge dingen. Ligt goed ten opzichte van twee pubs en ten opzichte van Vindolanda en Housesteads en het mooiste deel van de Wall.