24.08.2019 – hulshorst – 13,5 km

Vandaag is het zaterdag en gaat S. weer mee voor een rondje. Omdat het warm wordt, nemen we deze keer toch de doggyride mee zodat woefje eventueel lekker kan gaan zitten. Het gaat prima maar ze is natuurlijk niet meer piepjong! Gelukkig kan S. wel met de kar sleuren. We gaan weer heide kijken! Morgen misschien even de video maken. We nemen ongeveer het rondje dat ik eerder liep naar de speelplaats van de stakenbergweg. Eerst maar eens op pad. Het begin mag Ziva al vanuit de kar bekijken omdat het eerst een stukje over de weg is. We gaan over het spoor en lopen daarna via het stukje bos waar Ziva uit de kar gaat rechtstreeks naar het bankje. Daar maken we wat foto’s en genieten al van de eerste heide.

klik voor groot



We gaan daarna weer verder. Even over het smalle pad dat even lastig is voor de fiets en daarna weer door. Rechtstreeks naar de heide aan de andere kant van de Stakenbergweg. Misschien wil S. de toren wel op ook al is hij daar niet dol op.

klik voor groot




En verder gaan we weer. We lopen terug via de speelplaats en gaan daarna weer richting het brede pad. Even door de kijkers turen en verder maar weer. Het wordt wel erg warm en uiteindelijk doen we woefje even in de kar als we verhard gaan lopen.

klik voor groot


Nog even een kiekje van de mooie heide

klik voor groot

En dan zit er run er weer bijna op. Na ruim 13,5 km staan we voor de deur.

klik voor groot


gegevens:

* 13,5 km
* 13 graden

augustus 107 km – 2019 totaal 1.250 km