15.08.2019 – hulshorst – 17 km

De afgelopen dagen hebben we ontzettend veel gedaan in het andere huis. Veel in de tuin gewerkt, tegels schoon gespoten etc. Het schiet lekker op maar we mogen nog steeds niet naar binnen. Maar buiten is ook genoeg te doen en het wordt het wat. Maar het kost wel tijd. Ik ben normaal al bekaf van een rondje lopen en alles tegelijk dat gaat geloof ik niet zo goed. Maar komt tijd komt raar, deze maand gaat het nog aardig goed qua lopen eigenlijk. Omdat we de vorige keer zagen dat de heide al aardig in bloei komt, ga ik vandaag met Fleur op pad voor een wat langer rondje. Ik hoop dat het gaat maar het is niet idioot heet. Ik loop een beetje kriskras en kom uiteindelijk in het bos terecht verder van ons huis. Daar zie ik schapen lopen maar ik weet niet zeker of ik er langs kan. Daarom maar een andere route genomen. Jammer genoeg daar zonder heide dus ik zie vooral veel bos.

klik voor groot




Op de terugweg kom ik wel over de heide. Notabene op het stuk dichtbij huis! Met Ziva ook nog maar eens gaan kijken en gaan kijken bij de heide aan de andere kant van de Stakenbergweg. Eigenlijk moeten we ook met de drone vliegen zodat we een video kunnen maken voor het huisje. Oh ja, ideeën genoeg hoor.

klik voor groot


Fleur doet het gelukkig prima maar het is wel een forse trippel voor haar. De langste afstand tot nu toe maar het gaat goed. Ik moet alleen gaan besluiten hoe ze nou met me mee moet gaan lopen eigenlijk. Voor me uit en trekken met dat harnas of gewoon normaal zoals Ziva. Dat laatste zou ik wel fijner vinden denk ik. Maar we zullen zien.

gegevens:

* 17 km
* 17 graden

augustus 62 km – 2019 totaal 1.205 km