05.08.2019 – hulshorst – 15 km

de afgelopen dagen waren we even druk met het huisje. Het kadaster is geweest, we hebben spulletjes bekeken en we zijn in de tuin daar bezig geweest. Eigenlijk zijn we meteen begonnen met de ideeën uitwerken en dat kost tijd en energie. En natuurlijk zijn er 2 dames die aandacht willen. Vaak komt het er dus niet van om in de ochtend te gaan lopen en daarna is de dag alweer voorbij. Eergisteren hebben we hard in de tuin gewerkt daar en met de boedelbak spulletjes opgehaald en daar naar de schuur gebracht. Ik was wel begonnen met een loopje maar het bleef uiteindelijk bij een wandeling. Jammer maar helaas. Vandaag ga op pad en ga de buurt een beetje verkennen daar rond het huisje. Eerst loop ik dus erlangs….

klik voor groot

Het ziet er al zoveel beter uit dan toen we er gingen kijken in juli! Het wordt echt mooi. Alles moet buiten nog geschilderd worden en de tuin is ook nog niet klaar. Maar we schieten aardig op. Het is nu afwachten totdat het kadaster alles klaar heeft en dan kan de overdracht plaats vinden.

Ik hobbel rustig door en loop via landgoed Hulshorst, langs het Zilverbeekje en weer door de weilanden. Dit is ook al mooi. Nou nog alles goed beschrijven zodat mensen in het huisje straks weten dat je echt dichtbij ook al prachtig kunt wandelen!

klik voor groot





Ik loop weer terug via de Klarenweg en kom langs het kraampje met spulletjes. Ik vind dat nog steeds zo grappig dat dat hier zo gewoon staat. Volgende eer rustig kijken. Nu heb ik het wel een beetje gehad inmiddels. Ik moet nog terug via het weiland en dan via onder de bos weer naar huis. Het was best een trippeltje vandaag.

klik voor groot


gegevens:

* 15 km
* 18 graden

augustus 15 km – 2019 totaal 1.158 km