04.08.2020 – hulshorst – 9 km

Vandaag eindelijk weer een rondje met Fleurtje. Het is nog steeds warm maar het is wel lekker buiten en nog best fris als we om 7 uur vertrekken. Ik ben benieuwd hoe ver de heide nu is want het is alweer een paar dagen later dus de heide moet alweer wat verder zijn vermoed ik. Ik ga rustig RWR lopen zodat Fleur weer kan oefenen met wandelen en sneller lopen. Het gaat wel al iets beter maar we zijn er nog lang niet. Helaas is ze nog steeds erg schrikkerig als we het snelweg viaduct overlopen. Die idioot met z’n vrachtwagen heeft heel wat veroorzaakt. Maar we doen er weinig aan en ik loop maar gewoon eroverheen zonder er veel aandacht aan te geven dat ze daar zo snel mogelijk overheen wil zijn. Komt wel weer. Er zijn al wat paddenstoelen langs het pad en ik maak een kiekje van de eerste die ik zie. Grote dingen!

klik voor groot


Verder en verder lopen we maar we gaan het niet te gek maken vandaag. Op het paadje waar we vorige keer het ree zagen staan wacht ik even rustig zodat ze daar ook aan kan wennen. Daarna hobbelen we verder naar het bankje bij de heide. Ook daar even rustig zitten, even rustig wachten. Ze eet een reepje en wat brokjes. Dat eten……

klik voor groot

Aan het einde gaan we via de zandverstuiving weer naar huis. Ik neem de hoge helling en strompel een heel eind over het rulle zand maar Fleur vindt het prachtig natuurlijk. Mooi is het wel!

klik voor groot

gegevens:

* 9 km
* 15 graden

augustus 19 km – 2020 totaal 1085 km