28.04.2020 – hulshorst – 9 km

Eergisteren zonder woefje gelopen, gisteren niet maar vandaag ga ik weer op pad met ukkie. Het wandelen gaat goed. Ze luistert, is alert en braaf. Dat gaat dus steeds beter maar we blijven ook oefenen. Gelukkig at ze deze keer geen gras dus we kunnen weg. Na de wandeling steken we de snelweg over.

klik voor groot

Ik laat haar weer lekker los maar kies voor het ‘ziva paadje’ linksaf het bos in. Ik start wat traag maar uiteindelijk voelt het goed. Omdat het allemaal zo rul is geworden, kies ik voor een andere route met een beter pad. Ik moet tot mijn schande wel even een paar keer op de kaart kijken maar dan snap ik ook weer waar ik ben. Onderweg krijg ik op mijn horloge ‘droomvak’ te zien dus stop ik even om te kijken waar de mail over gaat. Een boeking! Oeps…. we zitten toch vol dacht ik? Het blijkt een boeking te zijn voor het laatste midweekje in mei. Dat vergat ik dus te blokkeren. Nu is mei een compleet volgeboekte maand ineens. Nou ja, eerst maar zien wat er allemaal van komt (of niet) en straks even verwerken dan maar. Boeking 60 zou dat zijn. Ben benieuwd hoe dat allemaal voelt als ik het volgend jaar terug lees. Zitten we dan weer vol of hebben we elke maand wat leeg gehouden? Of loopt het ineens voor geen meter? De tijd zal het leren. Day by day! Ik hobbel weer verder met Fleurtje. Het wordt geen erg lange run zie ik al want ik ben eigenlijk alweer op de terugweg. Ik trek mijn giletje uit en Fleur zegt dat ze water wil. Dat krijgt ze en als ik het bakje omhoog hou, komt ze drinken. Dat snapt ze dus gewoon en het bakje hoeft niet eens op de grond. Ik hobbel weer verder. Uiteindelijk om ik weer bij het fietspad van de brandsweg door het bos uit en ik besluit dat terug naar huis te nemen. Er komt ook regen aan en dat zou erg fijn zijn voor de tuin maar wel lekker om dat voor te blijven. Ik ga nog even genieten op een bankje langs de route. Fleur gaat meteen op het bankje zitten. Gezellig dichtbij. Ik kan zowaar een foto maken zonder rimpels op haar voorhoofd. Meteen ook een lieve rustige uitdrukking. Het kan dus wel!

klik voor groot

Aan het einde van het pad laat ik haar nog even los op de zandverstuiving en dat vindt ze natuurlijk enig. Even lekker rennen en gek doen!

klik voor groot

Daarna lopen we rustig naar huis, geven de visjes en de vogeltjes nog even te eten en gaan naar binnen. Even later gaat het regenen dus we zijn precies op tijd. Op naar de volgende run.

gegevens:

* 9 km
* 8 graden

april 157 km – 2020 totaal 626 km