29.07.2019 – hulshorst – 11,5 km

Gisteren heb ik de hele dag gezwommen bijna. Heerlijk drie keer uitgebreid zwemmen en banen trekken. Het weer is ook nog steeds super goed hoewel het sproeien in de tuin wel weer heel veel tijd en energie kost. Straks moeten we aan de slag bij het andere huisje ook dus dat gaat ook tijd kosten. Ik ben benieuwd wat er dan allemaal nog van lopen terecht komt want de 2 dames vreten ook tijd. Maar we zullen zien. We besluiten weer een route te nemen rond het huisje om de omgeving te verkennen en om wat foto’s te maken voor het handboek van het huis. Eerst maar eens richting de Oudeweg en we lopen via het weiland en daarna over de Onder de Bos helemaal naar achteren. We genieten onderweg van de dikbillen in de weide. Ook leuk straks voor gasten!

klik voor groot

Daarna gaan we richting landgoed Hulshorst. Ook maar eens verkennen dan! We zien dat door de droogte de beek leeg staan. Jammer! Waar moeten de ijsvogeltjes nou heen?

klik voor groot



De route is mooi en het is leuk om dit gedeelte ook eens te zien. Beetje bos, beetje weilanden.

klik voor groot

We besluiten dezelfde weg maar terug te nemen in verband met de schaduw (of het ontbreken daarvan). Na ruim 11 km staan we weer voor de deur.

klik voor groot

gegevens:

* 11,5 km
* 17 graden

juli 152 km – 2019 totaal 1.133 km