18.11.2018 – hulshorst – 13,5 km

Gisteren heb ik niet gelopen zoals ik wilde. Ik ben wel op pad gegaan met Ziva maar ik was ijskoud geworden door het praten met iemand over windmolens enzo. Daarna dus maar naar huis gegaan. Jammer maar helaas. Vandaag ga ik wel weer op pad. Het is zondag en S. besluit mee te gaan met de fiets. Dat is altijd gezellig. Het is mooi weer maar wel koud! Eigenlijk gaan we nooit zo tegen het einde van de middag op pad mar het is dus echt 1 5.30 als we vertrekken. Eerst even aan de overkant lekker plassen. Ziva hobbelt blij met ons mee. Meteen gaat het al mis bij het eerste pad want S. valt met zijn fiets. Ik schrik ervan en ga nog huilen ook. S. snapt er niks van maar ik vind het dan zo vervelend dat hij iets doet met en voor mij en dat hij dan valt. Slaat natuurlijk nergens op maar goed. That’s me. Gelukkig heeft hij niks en gaan we weer verder.

klik voor groot

Al snel hobbelen we aan de overkant. We lopen eerst langs de snelweg parallel. Daar zien we opeens een muisje langs het pad zitten. Ik kan er nog een kiekje van maken ook. Op het 4 km punt geven we Ziva wat water. Daar is het eigenlijk altijd vaste prik om wat water aan te bieden. Ze hoeft niks, kan het pakken als ze wil. Maar ze hoeft niks en we gaan weer verder.

klik voor groot



We nemen een nieuw stukje en hobbelen door. Langzaam begint de zon overigens te zakken dus misschien zien we die straks op de zandverstuiving nog als we opschieten. Dat is weer het voordeel van wat later vertrekken natuurlijk! Eerst nog even verder. Het lopen gaat prima en Ziva is vrolijk en fit. Verderop drinkt ze gelukkig wel wat.

klik voor groot

Verderop nemen we een ander pad en komen uit op de zandverstuiving waar we normaal niet komen. Het ziet er mooi uit maar het is natuurlijk niet te doen met de fiets.

klik voor groot


Daarna hobbelen we door over het pad en gaan uiteindelijk toch nog even bij de zandverstuiving aan het einde naar de ondergaande zon kijken. S. is inmiddels moe en Ziva moet wachten totdat hij boven komt met zijn fietsje. Is het niet schattig zoals ze dan zit te wachten totdat hij ook aansluit? Daarna genieten we van de zon en het laatste licht. Mooi!

klik voor groot


We maken nog een kiekje van ons samen maar dat is niet erg opwekkend. We lijken wel 80! Maar goed…. ronde gedaan en het was leuk en mooi. Op naar de volgende run.

klik voor groot

gegevens:

* 13,5 km
* 6 graden

november 101 km – 2018 totaal 1.848 km

hoka tracer – 143 km
hoka clayton – 265 km
hoka clifton 3 – 682 km
hoka bondi 4 – 878 km
hoka infinite – 619 km
hoka mafate speed – 783 km
hoka vanquish – 124 km (?)