13.05.2019 – hulshorst – 10 km

Vandaag is het weer de beurt aan Ziva voor een rondje met me mee. Het is mooi weer maar nog niet zo warm dat het niet zou gaan met haar. Ik ben benieuwd hoe ze het doet maar dat merk ik gauw genoeg natuurlijk. Ik heb vanmorgen eerst gewandeld met Fleur en ook deze keer had garmin het weer moeilijk om signaal te krijgen. We hebben er al zeker 1500 meter opzitten als er eindelijk ontvangst is. Daarna ben ik nog een aan het rommelen op de site en pas daarna vertrek ik met Ziva.

Eerst even een plasrondje aan de overkant en daarna steken we het spoor over. We lopen het gebruikelijke rondje maar ik loop niet het hele stuk langs de heide omdat dat misschien net te warm is voor haar. Aan het einde maken we de slinger nog even en komen dus niet langs de Zwarte Spechten. Maar we hebben thuis een nestje in een boom gevonden waar de Grote Bonte broedt dus daar kan ik straks misschien even kijken van een afstandje.

klik voor groot

Na ruim 9 km staan we weer voor de deur. Ze heeft het prima gedaan en vond het volgens mij wel leuk. Op naar de volgende ronde weer en morgen weer met Fleurtje op pad.

klik voor groot

gegevens:

* 10 km
* 13 graden

mei 80 km – 2019 totaal 673 km