22.04.2019 – hulshorst – 10 km

Gisteren heb ik weer lekker gezwommen en vandaag ga ik weer op pad voor een runnetje. Het is paasmaandag dus S. is thuis en we gaan samen op pad met ons woefje. Zij verdient het wel weer even om mee te gaan voor een rondje. Het is best aardig weer, en vrij warm ook. Ik loop weliswaar met lange broek maar wel met korte mouwen zonder giletje en dat is prima.

klik voor groot

We lopen het bekende rondje via de heide maar eigenlijk is dat met het zonnetje erbij al een beetje te warm voor ons oudje. Maar het is maar een klein stukje en ze slaat zich er kranig doorheen natuurlijk. Gelukkig hebben we ook gewoon water bij ons natuurlijk zo met de fiets dus er is niets aan de hand en het is ook niet echt warm. Maar ze is het ook niet meer gewend dit weer natuurlijk.

klik voor groot


We rommelen wat door het bos en bij het grote pad slaan we linksaf in plaats van rechtsaf. We maken weer eens het extra lusje dat we eerder ook deden en het pad ligt er nu prima bij. Geen diepe sporen meer van de bosmachines en ook niet volledig overwoekerd. Daarna lopen we over het brede pad weer terug. S. heeft de camera in de aanslag voor het geval we de Zwarte Specht zien. Maar we zien helemaal niets door de blaadjes aan de bomen en beteuterd fietsen we door. Wat jammer. Maar de run was verder prima en woefje deed het gelukkig ook goed. Na 10 km staan we weer voor de deur.

klik voor groot

gegevens:

* 10 km
* 12 graden

april 113 km – 2019 totaal 598 km

hoka tracer – 143 km
hoka clayton – 265 km
hoka clifton 5 –
hoka challenger – km
hoka infinite – 570 km
hoka mafate speed – 710 km
hoka vanquish – 124 km (?)