11.09.2018 – hulshorst – 10 km

Vandaag ben ik later beneden. Ik weet al dat woefje alles gedaan heeft vanmorgen vroeg maar natuurlijk moet ze wel even echt naar buiten. Het is best lekker weer en ik ga uiteindelijk me gauw omkleden en op pad. Gewoon kijken hoe ze is en hoe ze doet en dan het rondje daarom aanpassen. Als ik beneden kom, ligt ze heerlijk te maffen in haar bedje

Tijdens het sukkelrondje aan de overkant lijkt ze prima en we gaan gauw op pad naar de andere kant en het bos in. Ze vindt het meteen leuk en hobbelt vrolijk mee. Dat is altijd weer even afwachten natuurlijk! Ik loop het nieuwe stukje dat ik van de week ontdekte en ik heb deze keer natuurlijk geen kaart meer nodig. Het loopt prima. Helemaal aan het einde van de run kom ik een hele enge Rottweiler tegen met hun baasjes. De hond is aan de riem maar hangt als een soort moordmachine enge geluiden te maken. Ik krijg meteen een visioen dat woefje verscheurd wordt door dat enge beest als ik ze tegen zou komen. Misschien denken die mensen wel dat het verderop veilig is om dat dier los te late lopen. Ik hobbel er maar snel voorbij met mijn wafje netjes aan de riem. Gelukkig hoort ze niks en reageert ze dus ook niet op die enge geluiden die uit het monster komen.

klik voor groot

We lopen nog even naar de zandverstuiving voor een kiekje. Ik zie in mijn foto overzicht dat ik op 11 september 2017 dus precies een jaar geleden lekker in Fulletby aan het lopen was (nou ja Belchford zie ik). We waren daar enkele weken vroeger dan normaal vanwege mijn examen op 6 oktober. Ik was dat alweer vergeten totdat ik terugzocht van de week en ook nu zie ik het weer omdat de foto’s op datum gerangschikt staan en de jaren met dezelfde datum dus bij elkaar staan. Grappig om te zien. Ik zie trouwens nu pas dat ik vorig jaar rond deze tijd al meer dan 2000 km had gelopen en dat was toen al bijna 1.000 km minder dan in 2016. Dit jaar is dus echt all time low en daar zal ik echt iets aan moeten gaan doen. Dat wil ik trouwens ook gewoon. Maar het komt er veel te weinig van om een of andere reden.

klik voor groot

Na een kleine 10 km staan we weer voor de deur. In ieder geval een lekker rondje gelopen met woefje!

gegevens:

* 10 km
* 16 graden

september 76 km – 2018 totaal 1.489 km

hoka tracer – 143 km
hoka clayton – 248 km
hoka clifton 3 – 667 km
hoka bondi 4 – 878 km
hoka infinite – 491 km
hoka mafate speed – 574 km
hoka vanquish – 124 km (?)