31.08.2018 – hulshorst – 7 km

Vandaag ga ik even op pad voor een kort rondje met woefje. Ik vind het stiekem wel leuk als ik de 200 km haal deze maand dus gaan we minimaal een 6 km rondje doen en dat is natuurlijk easy voor woef en mij. Vandaag ga ik ook nog zwemmen om het maand totaal wat op te krikken. Als ik langs het zwembad loop om de vissen te voeren, zie ik de damp metershoog boven het water hangen. Alle warmte er dus weer uit! Ik probeer een kiekje te maken maar dat lukt niet zo goed. Gauw op pad dan maar met mijn wafske.

klik voor groot

Ik nam niets mee omdat we toch maar een kort rondje gaan lopen en wisselde zelfs mijn telefoon die meteen uit ging voor de compact camera in de flipbelt. Onderweg haal ik de camera trouwens uit de flipbelt omdat het toch allemaal vochtiger wordt dan gewenst door de warmte. Die hou ik dus maar gewoon in mijn hand de rest van het rondje. Ik maak wat foto’s van woef en het lopen gaat echt prima. Het is prachtig weer en onderweg is het ook echt mooi. Dauw op de webben in de heide en mooie kleuren en her en der wat paarse heide.

klik voor groot


We hadden allebei nog veel verder gekund, maar zo is het ook goed. Na 7 km staan we weer voor de deur. Tevreden! In de middag ga ik nog 4.000 mtr zwemmen en stap ik ook nog aan het einde van de middag op de fiets naar Elburg met S. om de accu van de telefoon te laten vervangen. Maandtotaal is dus 201 km lopen, 40,5 km zwemmen en bijna 200 km fietsen. Niet slecht.

klik voor groot

gegevens:

* 7 km
* 13 graden

augustus 201 km – 2018 totaal 1.410 km

hoka tracer – 143 km
hoka clayton – 229 km
hoka clifton 3 – 667 km
hoka bondi 4 – 866 km
hoka infinite – 491 km
hoka mafate speed – 527 km
hoka vanquish – 124 km (?)