19.08.2018 – hulshorst – 10 km

Vandaag ga ik weer lopen en mag woefje ook fijn mee. Ze is vrolijk en blij en dat doet me goed. Eerst geef ik de visjes even eten en de vogels en dan gaan we op pad. Het zwembad ziet er aanlokkelijk uit maar ik zwom al veel deze maand. Misschien haal ik de 40km wel deze maand. Vorige maand 34 km dus dat is ook niet slecht.

klik voor groot

We steken snel het spoor over en zijn op pad. Het is prima weer en het is fijn om buiten te zijn. Weer heel anders dan mijn rondje van gisteren naar het Veluwemeer natuurlijk. Overigens loop ik alweer een tijdje op de Bondi en dat bevalt me prima. Ze slijten wel maar misschien zijn dit toch wel de schoenen die het moeten worden als ik straks de Clifton en de Bondi zou moeten vervangen. De Mafate Speed is ook al een eind op dreef voor vervanging. Ik heb al meer dan een jaar geen schoenen gekocht. Heerlijk goedkoop dus. Woef is echt heel vrolijk en pakt aan het einde nog even een tak op. Geen idee waarom alle foto’s zo onscherp zijn maar ik post ze toch omdat woefje er leuk op staat.

klik voor groot



Aan het einde van de run ga ik nog even naar de zandverstuiving. Daar zie ik een geirriteerde dame van een fotografie tent die kennelijk baalt dat ik daar loop met mijn roze shirtje. Ze kan ook vragen of ik ergens anders heen wil gaan wat ik ook zou doen maar ze zegt niks. Dan maar niet. Voor me loopt trouwens nog iemand dus jammer dan. En die iemand blijkt een schattige Teckel pup te hebben. En nog aparter: ze hadden net hun 14 jaar oude draadhaar Vizsla in moeten laten slapen. Nu dus een draadhaar teckeltje. Woefje vindt het wel een interessant beestje.

klik voor groot

We kletsen even op de zandverstuiving en de hondjes spelen met elkaar. Zo leuk om te zien hoe dat gaat! Lijkt me wel handig zo’n klein beestje. Kan je altijd in een rugzak doen als het niet meer gaat. Grapje natuurlijk maar het is wel een leuk beest.

na 10 km staan we weer voor de deur. Op naar de volgende run maar weer.

gegevens:

* 10 km
* 17 graden

augustus 120 km – 2018 totaal 1.331 km

hoka tracer – 143 km
hoka clayton – 229 km
hoka clifton 3 – 667 km
hoka bondi 4 – 800 km
hoka infinite – 491 km
hoka mafate speed – 527 km
hoka vanquish – 110 km (?)