27.04.2018 – veluwemeer – 15 km

De afgelopen dagen heb ik niet gelopen maar was ik eigenlijk voortdurend met woefje in de weer. Ze is zondag ziek geworden en dan bedoel ik ook echt ziek. Helaas heeft de dierenarts eigenlijk geen oorzaak kunnen vinden voor haar ziek zijn (ondanks alle onderzoeken). Maar inmiddels gaat het een heel stuk beter. Vandaag kan ik dus wel even op pad voor een run omdat S. thuis is vandaag. Dan is ze ook niet alleen. Ik wandel eerst een stukje met haar door het bos. Kan ik meteen kijken hoe dat gaat en of ze dat alweer kan. Op zich gaat het goed dus dat is heel hoopgevend. Natuurlijk mag en kan ze nog niet mee dus na de wandeling die voor mij mooi de warming up vormt, breng ik haar weer naar huis.

klik voor groot

Ik ga daarna richting het Veluwemeer lopen. Eerst loop ik een stukje nog door het bos via het fietspad.

klik voor groot

Daarna ga ik meer het open landschap in. Dat is allemaal on road en doe ik dus niet zo vaak moet woef. Maar zo alleen is dat helemaal prima om te lopen. Ik gebruik die route ook voor mijn MAF rondjes maar daar heb ik vandaag geen zin in. Ik ben bekaf dus ik ga rustig lopen. Ik kies daarom uiteindelijk voor 800/200 en dat loopt eigenlijk wel prima.

Het is gelukkig droog en er is weinig wind. Ik geniet van de uitlopende bomen, de koeien, schapen en hun lammetjes en de bloemen op de weilanden. Genoeg te zien en te beleven. Na 15 km sta ik weer voor de deur. Op naar de volgende run dan maar.

klik voor groot


gegevens:

* 15 km
* 10 graden

april 180 km – 2018 totaal 762 km

hoka tracer – 143 km
hoka clayton – 207 km
hoka clifton 3 – 667 km
hoka bondi 4 – 692 km
hoka infinite – 164 km
hoka mafate speed – 438 km
hoka vanquish – 65 km (?)