22.11.2017 – hulshorst – 6,5 km

Vandaag heb ik alleen tijd voor een wat kort rondje. Ik ben benieuwd of ik dat gemakkelijk kan vinden vandaag want ik ken de afstanden nog niet zo goed in het gebied. Maar gisteren heb ik een ronde gelopen die ik heel makkelijk kan inkorten door vanaf het grote pad de eerste afslag weer naar links te nemen.

Ik start de route meteen via de zandverstuiving en ga dus eerst over het spoor.

klik voor groot

Daarna maak ik even een kiekje bij de zandverstuiving. Wafje poseert braaf. Daarna via het pad langs het hek weer door richting de Klarenweg. Ik zie nog een mooie paddenstoel naast het hek. Ik kan helaas niet goed erbij komen dus ik moet het doen met een kiekje van bovenaf maar dat is ook best natuurlijk.

klik voor groot

Ik weet nu dat het vanaf de deur van het huis tot de afslag bij de Klarenweg via deze route langs het hek 2 km is. Als ik eerst via het Belvederebos loop, is het langer. Meestal ben ik na 2.5 tot 3 kilometer dan bij de zandverstuiving. Het is daarna ongeveer 1.5 km naar de Klarenweg langs het hek.

Nu sla ik dus na 2 km linksaf en neem daarna de eerste afslag linksaf. Ik kom dan al vrij snel langs het mooie open stuk weer. Het is echt prachtig op dat stukje. Daarna slaan we weer linksaf en lopen over het fietspad van de Brandsweg door het bos weer terug naar huis. Na 6,5 km staan we weer voor de deur dus dit is een prima rondje voor even tussendoor.

klik voor groot

gegevens:

* 6,5 km
* 11 graden

november 115 km – 2017 totaal 2.514 km

tracer – 143 km
hoka clayton – 145 km
hoka clifton 3 – 600 km
hoka bondi 4 – 479 km
hoka nieuw – 55 km
hoka mafate speed – 940 km