03.11.2017 – hulshorst – 9 km

Gisteren hebben we de sleutel gekregen en hebben we in het nieuwe huis geslapen. Vandaag gaan we natuurlijk samen op pad voor een rondje. S. rijdt op zijn ATB dus dat moet helemaal goed komen!

klik voor groot

We lopen eerst door het bos aan de overkant van het huis en daarna slaan we rechtsaf richting de molen voor een extra lusje. We steken de snelweg en het spoor over bij de Klarenweg en nemen daarna het pad langs het hek. Althans, als we dat kunnen vinden want ik heb dat nog niet eerder gelopen. Omdat het pad ergens nogal klimt, houden we een beetje rechts aan. Te veel rechts blijkbaar want we komen gewoon midden op het zand uit en dat rijdt natuurlijk voor geen meter.

klik voor groot

Het duurt lang voordat S. weer bij ons is en we wachten dus maar even. Woefje gaat er bij zitten en vervolgens kijken we samen hoe S. het zand in tuimelt vanaf zijn fietsje. Gelukkig is het zacht daar.

klik voor groot

S. heeft meteen de pest in zeker als het ook nog gaat regenen. Ik opper dat we gewoon moeten genieten van de omgeving. We zijn nu toch al nat en de fiets is toch al vies inmiddels. Mopperend duwt hij de fiets naar boven bij de zandverstuiving en luistert niet meer naar een suggestie voor een andere route. Ik kijk nog even bij het uitzichtspunt en dat blijft toch fraai ondanks de regen.

klik voor groot

We hebben er lang over gedaan over dit mini rondje. Volgende keer ga ik op zoek naar het pad langs het hek!

gegevens:

* 9 km
* 9 graden

november 20 km – 2017 totaal 2.419 km

tracer – 143 km
hoka clayton – 145 km
hoka clifton 3 – 600 km
hoka bondi 4 – 479 km
hoka nieuw – 13 km
hoka mafate speed – 890 km